Afdrukken

Achteruitrijcamera Draadloos

Weergave per pagina
Sorteren op
1 - 15 van 25 resultaten

Nieuw RVS Draadloze set 4.3 inch systeem met camera CM019 IR

239,00
Product is op voorraad.
1 - 15 van 25 resultaten

De aanschaf van een achteruit rij camera waar u op moet letten

Alle systemen die wij aanbieden zijn standaard van hoge kwaliteit sony lens. Door de verschillende mogelijkheden die de camera systemen bieden, Onze systemen werken zowel op 12 en 24 Volt, let op er zijn achteruitrijcamera systemen die alleen op 12 volt werken, Ook draadloos achter uit rij camera systemen en volledig los van een stroom voorziening kunnen worden aangesloten in campers, vrachtwagens, caravans, een belangrijke vraag wat wilt u zien en waar op welke plaats moet de camera komen.
Dit is allemaal is belangrijk om het juiste achteruitkijk systeem ook voor uw wagen te kunnen samenstellen.

Achteruitrij camera systeem

Een chteruit rij camera vergroot zicht en veiligheid tijdens het rijden maar ook bij bijvoorbeeld achteruitrijden, dodenhoek, invoegen, filerijden , inhalen, afslaan en inparkeren. Voor deze functies zijn er voor ieder voertuig is een camera beschikbaar, om zijn functie te goed voldoen is er vraag naar camera voor, achter, kabel lengte al deze aanpassingen kunnen bij wel wel gerealissserd worden. Voorkom schade aan voertuig en omgeving, voorkom ongelukken waar het zicht niet duidelijk was, gebrukt een achteruitrijcamera.

Er zijn camera's voor zicht naar achter en naar voren, toepassing als achteruitkijk spiegel of op de op de bumper, voor in de dode hoek, voor op de zijkanten maar ook voor frontzicht. Ieder voertuig heeft daarbij zijn eigen oplossingen. Wij leveren speciale camera's voor frontzicht, reversing cam of op een vrachtwagen tot in het derde remlicht weggewerkte camera's voor de meeste bestelbussen.
Camera's in diverse uitvoeringen die verschillen in uiterlijk en functionaliteit voor achter, maar ook de hoek van de achteruitrijcamera is belangrijk voor het beste resultaat

Achteruitrij camera draadloos

Draadloze oplossingen met een goed beeld, zonder een zender en ontvanger is nu mogelijk met de RVS sets,  Uiteraard is het tegenwoordig geen probleem meer om een draadloze verbinding tot stand te brengen, al vele vrachtwagen zijn voorzien van een RVS achteruitrijcamer adraadloos.

Een draadloze verbinding WI-FI  geven dezelfde weergave als een een bekabelde verbinding. Vergelijk het met de uitstekend draadloze 4G en WIFI netwerken in Nederland, danzij de stabiele wifi is de hoge kwaliteit haalbaar. Ook draadloze camera systemen met zender en ontvanger is altijd bij elkaar in de buurt te plaatsen waardoor de overbreging dicht bij elkaar zit, bij een RVS wifi set is dit niet nodig tot 100 meter afstand zonder problemen. Wanneer er een kabelverbinding mogelijk is, dan is de beste oplossing voor een achteruitrijcamera.
Wanneer het leggen van een kabel niet eenvoudig is, klick dan hier voor de RVS draadloze achteruitrijcamera. voor een uitgebreide uitleg over draadloze camera systemen.
klick hier voor Achteruitrijcamera draadloos.

Achter uit rij camera, systeem inbouwen Installeren

Wil je een achteruitrijcamera systeem  inbouwen bezoek dan ons forum, of kijk bij handledingen op onze website,

Hou er rekening mee bij het wegwerken van de bekabeling, doordat in de meeste voertuigen hiervoor gewoon bestaande kabelgoten kunnen worden gebruikt, onderlangs is vaak een goed eoplossing kan de bekabeling na enig uitzoekwerk hierin vaak netjes en snel zelf worden weggewerkt.

Naast het plaatsen van de camera en wegwerken van de bekabeling kun je het zo moeilijk maken als je zelf wilt. Voor de monitor kun je ervoor kiezen deze helemaal weg te werken in het dashboard of dak of je kiest ervoor deze via de standaard meegeleverde dashboard steun gewoon op het dashboard te plakken. Hetzelfde geldt voor het maken van de aansluiting met het voertuig, om het systeem te laten werken is alleen aansluiten van de rode voedingsdraad en de zwarte massadraad noodzakelijk. Dit kan met behulp van een omvormer eenvoudig op de sigarettenaansteker van het voertuig of wanneer je het geheel helemaal netjes wilt wegwerken door in het dashboard rechtstreeks op het voertuig aan te sluiten. In het laatste geval kunnen ook allerhande extra opties hier worden aangesloten.

Voor onze uitgebreide uitleg klik je hieronder op 'inbouwen'.