Ultrasoon Sensor

Melden bij beschikbaarheid

19,00

Prijzen zijn Inclusief BTW - Product is direct leverbaar (1 á 2 dagen met DPD) - Gratis verzending.

 

 

 

Shock Sensor Ultrasoon Sensor Ultrasoon Sensor Microwave Sensor Microwave Sensor Ultrasonic Sensor Ultrasonic Sensor

 


Algemene beschrijving:

Ultrasoon sensor detecteert beweging in de auto door middel van ultrasone geluidsgolven. Sensor is uitgerust met 2 ultrasoon sensoren.

Voorzien van Led indicator lampje dat van kleur verandert bij detectie en activering. Sensor is instelbaar met de stelschroef aan de achterzijde van de sensor.

Sensor biedt extra bescherming door het extra led indicatie lampje dat waarneembaar is van buiten het voertuig.


                     080.jpg

Technische specificaties:

Ultrasoon werkt met geluidsgolven op een frequentie hoger dan waarneembaar voor het menselijk oor. Ultrasoon golven zijn signalen met een frequentie tussen de 20.000 Hz en 800 MHz.

Worden deze golven teruggekaatst door een bewegend object dan zal de sensor dit detecteren. Ultrasoon sensor is ongevoelig voor damp en temperatuur. Geen kunstmatige belichting nodig, sensor werkt ook in het donker.

Het detectiegebied is instelbaar tot 5 Meter. Montage op het dashboard of tegen het plafond. Sensor is draaibaar in alle richtingen. Ook geschikt voor detectie in grote laadruimtes.

Frequentie: 20.000Hz 800MHz. Voltage: 12Volt. Verbruik: <1mA. Aansturing: 12Volt+. Instelbaar: 5 Meter. Indicator: Led rood. Afmeting LxBxH: 29x 83 x22MM.

 

 

Leveringsomvang:

Ultrasoon sensor met Led indicator • Aansluitkabel

Keurmerken

Goedkeuring: ISO9001 certificatie ISO/TS 16949:2002

Wij bevelen ook het volgende aan:


Blader ook door deze categorieën: Autoalarm Ultrasoon, Autoalarm Afstandstarten Ultrasoon, Autoalarm Afstandstarten Ultrasonic, Autoalarm Afstandstarten Microwave, Autoalarm FM Pager, Autoalarm GSM, Autoalarm Afstandstarten, Autoalarm GSM GPRS, Kofferbak Opener, Auto Alarmsysteem FM5000 Pager Microwave Sensor, Losse Onderdelen, Contacten Schakelaars